Kahkaha

Bayıldım

Cool

Kızgın

Mahcup

Öğretici

Şaşkın

Suskun

Tatlı

Üzgün

Süper

Polis Taksim’de yine müdahaleye başladı

Ana Sayfa » Haber » Polis Taksim’de yine müdahaleye başladı
Polis Taksim’de yine müdahaleye başladı

Polis Taksim'de yine müdahaleye başladı

Polis Taksim’de yine müdahaleye başladı

Polisle eylemciler arasında şu sıralarda çok sert çatışmalar yaşanıyor. Olaylar, İstiklal Caddesi, Sıraselviler, Harbiye ve Beşiktaş’da sürüyor.

Taksim Gezi Parkı?nda 4 gündür süren olaylar akşam saatlerinde aratarak devam ediyor. Polis, meydanda slogan atan eylemcilere gaz bombası sıktı. Polisin sıktığı gazdan etkilenen eylemciler İstiklal Caddesi’ne geçti. İstiklal Caddesi’nde toplanan kalabalık bir grup polise kaldırım taşları atarak ortalığı savaş alanına çevirdi.

Polis taş atan gruba gaz bombalarıyla ve tazyikli suyla karşılık verdi. Yaşanan olaylarda çevre esnafı da zarar gördü. Esnafın büyük maddi zarara uğradığı gözlendi. Polisin eylemcilere müdahalesi devam ediyor.

BİR EYLEMCİ KADIN ÖLDÜ İDDİASI

Bu arada çatışmaların yaşandığı yerlerde bulunanlar 26 yaşında Aylin adlı kadının öldüğünü iddialar ettiler. Okan Bayülgen de Aylin adlı kadının panzer altında kalarak hayatını kaybettiğini twitter’den duyurdu.

Saat 19.40’da İstanbul Metrosunun Osmanbey istasyonu da kapatıldı.Gezi Parkı için Taksime gitmek isteyen yüzlerce İstanbullu metro ile Osmanbey’e giderek, Taksim’e gitmek üzere toplanıyordu. Metro seferleri Şişli-Hacıosman arasında yapılıyor. Taksim’de 3g kapatıldığı için bölgedeki bazı ev ve dükkanların wi-fi şifrelerini kaldırmaya başladığı gelen bilgiler arasında.

Taksim’e çıkan ara sokaklarda gönüllü sağlık ekiplerinin yaralılara müdahale ettiği belirtiliyor. Taksim İlkyardım Hastanesi’ne akın eden onlarca yaralıya doktor ve hemşirelerin yetişmekte zorlandığı iddia ediliyor.

 

Polis Taksim’de yine müdahaleye başladı - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler

Miraç Kandili kutlandı

Miraç Kandili kutlandı 06 Haziran 2013

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Web Sohbet Güncellendi Çocukta iştah açma formülleri HİÇBİR PUL HİÇBİR ZARFA YAKIŞMIYOR Bülent Ortaçgil BATMAN YILDIZLAR TURİZM A. Ş. Hareketli saat statüste Google Desktop For Linux

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

kelebek.gen.tr – kelebek mirc - Tüm Hakları Saklıdır