Kahkaha

Bayıldım

Cool

Kızgın

Mahcup

Öğretici

Şaşkın

Suskun

Tatlı

Üzgün

Süper

kelebek v.2005

Ana Sayfa » Kelebek Script » Kelebek v. 2005 » kelebek v.2005
kelebek v.2005
kelebek 2005

kelebek 2005

Türkiyenin IRC bağlanti programı KELEBEK 2005 çıktı. KBSC güvencesinde rahatlıkla huzurla güvenle ve zevkle bilgisayrınıza yükleyip kullanabileceğiniz Kelebek 2005’i sadece WWW.KELEBEK.GEN.TR sitesinden indiriniz.

DOWNLOAD: KELEBEK V.2005

Taklit ve yanıltıcı sitelerden indirdiğiniz Kelebek adindaki programlar Gül Ajans Reklam Ltd. Şti Klavye Bilgisayar güvencesinde değildir.
Kelebek 2005’in resmi download sitesi www.kelebek.gen.tr dir. Kelebek ile ilgili her türlü soru ve sorunda çekinmeden ulaşabilir. Kelebek ile ilgili olarak 7/24 saat teknik destek alabilirsiniz.  Klavye bilgisayar ve Program Operatorlerine mail fax gsm ve Internet üzerinden ulaşabilirsiniz.  

Kelebek 2005 Güncel Sürümdür. Sürekli KBSC Coderleri tarafından güncellenmektedir.  Lütfen güncel sürümlerimizi www.kelebek.gen.tr sitesinden takip ediniz. Saygilarimizla..
Gül Ajans Ltd./ Klavye Bilgisayar
İsmail GÜL
DÜZCE/ TÜRKİYE /
+9.0380 514 2899  

Yeni neler var: Klasik Kelebek Özellikleri yaninda, Geniş Bağlanti menusu. Fullname Ident Kill Koruması
Gelişmiş Kullanıcı Koruması, Gelişmiş Kanal Korumalari, Yeni Ses ve görüntü efectleri.  

DOWNLOAD : www.kelebek.gen.tr  

Kelebek Script 2005 yani kısa adi kelebek v.2005 Kelebek Script versiyonlari icinde seri sıra sayi version cıkarmayi biraktiğimiz ilk Scripttir.  

kelebek v.2005, Kelebek v.1 kelebek v.2 3 4 5 6 Kelebek Script 6.6 diye cıkardiğimiz versionlarimiza son noktayi koyduğumuz scripttir. Downloada cıkış tarihi 10 Ocak 2005 dir.  

Grafik tasarimi Farklı görüntüsü Bestelenmiş muziği ve Kullanım rahatlıgı ile Hala güncelliğini korumaktadir.
Tüm scriptlerimiz olduğu gibi Kelebek v.2005 unutulmazlar arasindadir.  2005 yilinda Binlerce download edilmiştir. Ana kanali sanalnikah kanalini populer hale getirmiş ve Türk IRClerinde yeni bir kanal #sanalnikah kanalinin yer almasini sağlamıştır.  

Kelebek Script v. 2005 ‘deki bir diğer özellikde /asb özelliğidir. Bu özelliği aktif ederek sunucuya sokmuş oldugğunuz reklam tarama botu sayesinde reklamlari rahatlıkla yakalayabiliyorsunuz.  

Bu özelliği kullandiğinizda dikkat etmeniz gereken bir nokta var. Reklam metinleri spamfiltere ekli ise, sunucu tarafindan banlanma ihtimaliniz yüksektir. Bu yüzden bu özelliği serverde önce test etmenizi öneririm.

Kelebek Script v.2005 Zip ve Rar Olarak İndirmek İsterseniz işte Linkler.

Kelebek  v.2005 [exe]

Kelebek  v.2005 [zip]

Kelebek  v.2005 [rar]

kelebek v.2005 - Yorumlar

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

 

Yapılan Yorumlar

eSteLLa07 Aralık 2010

Cıvıl cıvıl olmuş :)
Favorim Vturkce ama bunuda denicem ..

RocK_BeniM17 Şubat 2011

buda güzel :) ama Vturkce gönlümüzde ayrı bir yer tutar değil mi (:

BENZER İÇERİKLERİlginizi çekebilecek diğer içerikler

SOSYAL MEDYADA BİZSitemizin sosyal medya hesapları

RASTGELE İÇERİKLER

Web Sohbet Güncellendi Antihistaminikler, Dekonjestanlar ve Soğuk Algınlığı İlaçları Gözde tavuk karası olayı Akupunktur Felsefesi SEN VARSIN ORDA Ereksiyon sorununda ‘huzursuz bacak’ ayrıntısı çene ağrısı

FACEBOOK'TA BİZ

Hoşgeldiniz

kelebek.gen.tr – kelebek mirc - Tüm Hakları Saklıdır