Üstün Kadın İstemez; ERKEKLER.. | Kelebek


Üstün Kadın İstemez; ERKEKLER..

Tarih : 05 Şubat 2010 – 21:10 | Yazar : economist |

Anonymous

Bütün ev işlerini kadın yapınca iş bölümü oluyor harika.”

Ev işlerini karım yapsın ben kariyer sahibi olarak toplantı vs habire çalışayım ama toplantılarda bir çok insanla ben tanışıp keyfime bakayım. Eh işte belkide bir kaçamak canım… biraz bunaldık iş sitresinden de kurtulmak lazım..

Eşim bana çok sadık evi çok iyi idare eder eh biraz söylenirse ekonomiyi daraltırım. Daha olmadı yollarım annesine elimi sallasam ellisi, bana kadın mı yok nede olsa parayı kazanan benim”.

İşte erkekler bunu ister. Kariyer sahibi kadın bunlara göz yumarmı, yummaz çünkü.

Beni aldıttın hadi yolun açık olsun deme şansına sahip olur.

Her başarılı erkegin arkasında bir kadın vardır.

Her başarılı kadının arkasındada, onu eve bağlamaya çalışan, evinin kadını olmasını sağlamaya çalışan bir erkek vardır.

Erkekler gerçekten kadının başarısına katlanamazlar ve daima işlerini görecek bir hizmetçi isterler.

Ama bu hizmetçi çok güzel olmalı, koşulsuz erkegin her dediğine hay hay demeli.

En iyi yemeği o yapmalı,çocuklarına çok iyi bakmalı hatta mümkünse çocukların hastalığından hiç haberi olmasın babaların.

Adamcağızlar bu kadar çalışıyor bir de çocuk derdimi çeksin? Kadın okumuşsa işte buna tahammül edemez ve çocuğuyla babasıda ilgilensin ister yani evlilik tek başına olmaz yardım değil paylaşmayı ister kadın. Bunu erkekler hiç anlamaz.

Hayatta her şey onlar içindir. Kadınlar onlar ne diyorsa yapmalı ama erkek yaparsa o zaman kılıbık olur. Erkek karısını sevemez onunla yaşamı her alanda paylaşmamalı ne o öyle kılıbık mı olacaklar yani.

İşte erkekler bunun için kaçar. Kızlar vaz geçmeyin okuyun ve kariyer sahibi olun. Ve illaki kariyer sahibi olun inadına.

Dünyada çok var çocuklarını da çok iyi büyüten kadınlar. Merak etmeyin çok zor oluyor ama oluyor. Anlayışlı ve akıllı kültürlü erkekler bulun sakın maçolara yaklaşmayın bile hayatınız kararır.

Çok kibar ve kültürlü bir insan eşini çok güzel ikna ederek çalıştırmayıp evinin kadını olmasını sağlayabilir. Bir gün uyanacaksınız, uykuya hiç yatmayın. Kendiniz içinde birşeyler yapın. Sizlere ünversite bitirmiş yıllarca çalışmış ve iki çocuk büyütmüş hala çalışmaya devam eden hem de hala evliliği süren biri insanlarda var bu dünyada.

KARİYER YAPMAKTAN ASLA VAZ GEÇMEYİN.

Alıntılarla Dolu Bir Yazı:

http://www.kelebek.gen.tr/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.kelebek.gen.tr/wp-content/plugins/sociofluid/images/myspace_48.png http://www.kelebek.gen.tr/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.kelebek.gen.tr/wp-content/plugins/sociofluid/images/yahoobuzz_48.png http://www.kelebek.gen.tr/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Benzer Yazılar

  1. Bir Cevap Var to “Üstün Kadın İstemez; ERKEKLER..”

  2. Yazan : ibrahim on Şub 25, 2010 | Cevapla

    Kadın İşini,ErKekDe işini YapSın..Yani Herkes İşi Neyse Onu Yapsın Bence TeşkLer..

Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.. Bu adresten giriş yapıp yorum yazabilirsiniz..



Kelebek Script

Kelebek Script Sürümleri

Kelebek Script v.Elite   
v.Media    v.Sohbet    v.Türkçe   
v.2005    v.6.6    v.6.5  v.6.4
v.6.0   v.5.0    v.3.0  v.2.0 v.1.0

IRC / NETWORK Hizmetleri